Moderne zonwering voor buiten? Screens!

Je ziet ze steeds vaker, de buitenzonwering screens. Screens hebben een robuuste omkasting en een moderne screendoek die zorgt voor een prachtige uitstraling. Screens zijn ideaal om de zon buiten te houden, maar ook voor privacy worden ze vaak gekozen. De screendoek zorgt ervoor dat men niet naar binnen kan kijken, maar jij wel naar buiten kunt kijken. De omkasting van het screen is te vergelijken met rolluiken, alleen zorgt de doek voor een rustigere uitstraling met een minder robuuste uitstraling. De screendoeken zijn leverbaar in allerlei doeken (vaak meer dan 100 doeken leverbaar). Wanneer je zoekt naar zonwering, raden we je zeker aan om eens te kijken naar de screens.

Wat gaan screens mij kosten?

De screens zijn over het algemeen wat duurder dan rolluiken. De screens zijn luxueuze buitenzonweringen met een kwalitatieve doek en dat zorgt voor een hogere prijs. De screens zitten in het hoog segment. Je kunt de prijs van screens berekenen op Rolluiken33.nl. Vul online het formaat in van de screens en je krijgt direct een prijs te zien. Rolluiken33 biedt ook rolluiken aan, dus als je het exacte verschil wilt berekenen voor jouw maatwerk zonwering, kun je de prijs van rolluiken ook berekenen. Je zet de twee prijzen langs elkaar en je weet direct hoeveel duurder jouw screen is. Naast online een berekening maken, kun je jouw screen ook meteen samenstellen en bestellen op Rolluiken33.nl. Binnen enkele minuten heb je een screens op maat besteld. Screens zijn leverbaar in allerlei types, hieronder vertellen we je graag wat meer over de leverbare screens

De verschillende soorten screens

Screens zijn in allerlei modellen leverbaar. Je hebt de standaard screens, die het meest worden gekozen voor kleine ramen, de windvaste screens, die worden gebruikt bij winderige gebieden en grotere formaten en inbouw screens zonder zichtbare omkasting. Dit zijn een enkele screens in het ruim assortiment die leverbaar is.  De meeste gekozen screens zijn de windvaste screens. Deze screens hebben de doek in de geleiders zitten. Hierdoor beweegt het doek niet en zit het vast. Dat zorgt ervoor dat het doek niet kan scheuren bij hoge windsnelheden of bij grotere formaten screens. Ook vindt men het over het algemeen mooier uitzien. Weet jij al welk type screen jij binnenkort gaat bestellen? Wacht niet langer en bekijk het uitgebreid aanbod van screens op Rolluiken33.nl.