Een strakke afwerking met alu hoekprofielen.

Een aluminium hoekprofiel van ALUMINIUMvakman wordt vaak gebruikt voor een strakke afwerking van bouwprojecten & interieurobjecten. Hier vertellen wij u natuurlijk graag meer over! Maar eerst even een korte introductie over aluminium vakman zelf: Wij bieden een gerichte collectie alu profielen – het beste te omschrijven als de meest gebruikte profielen van aluminium in Nederland & België – die u eenvoudig online in een lengte op maat kunt bestellen. Wij staan garant voor hoogwaardige materialen & zorgvuldig maatwerk. De profielen staan bij onszelf op voorraad – in standaard lengtes – en worden in eigen zagerij (op bestelling) op maat gezaagd. Met ons “zo veel mogelijk in eigen beheer” visie kunnen wij aluminium op maat snel & voordelig leveren, zonder in te boeten op kwaliteit & zorgvuldigheid, wel zo prettig voor u!

Hoekprofielen, voor een strakke afwerking.

Maar ok, even terug naar onze collectie hoekprofielen, deze kunnen tegenwoordig echt meer ontbreken in het materialen lijstje bij de meest voorkomende interieur projecten, zowel van de professional als de handige klusser. Alu hoekprofielen zijn licht in gewicht, prettig te bewerken, vrij flexibel, duurzaam & sterk: Ideaal dus voor een mooie afwerking van vloeren, wanden, maar ook trappen, kasten, keuken- & werkbladen, bureaus, tafels, dressoirs, etc. 

Houd er rekening mee dat er onderscheid wordt gemaakt tussen gelijkzijdige & ongelijkzijdige hoekprofielen, waarbij deze laatste (bij ons in ieder geval) L-profielen genoemd worden, wel handig om te weten! In het geval van een L profiel rekening met het feit dat de zijde met de grootste afmeting de breedte betreft! Beide varianten kunt u bij ons eenvoudig online bestellen, in een lengte op maat van 10 tot en met 600 cm. Ook kunnen deze mooi in verstek gezaagd geleverd worden, zo kunt u direct aan de slag gaan!