Creatief opbergen

Een opbergkast is even onmisbaar in huis als een auto en brandstof. Want waar laat je anders je kleding? Of waar verberg je anders je rommel als er onverwacht bezoek komt? Je leven is een stuk opgeruimder met wat opbergkasten. Inderdaad, we hebben het over meerdere opbergkasten. Want wat is er handiger dan overal binnen bereik de juiste spullen te hebben, opgeborgen achter de deuren of de lades van de opbergkast?

De opbergkast in de keuken

Puilen jouw keukenkastjes ook al uit door allerlei apparatuur? Een blender, staafmixer, broodbakmachine, tosti-ijzer en nog allerlei andere hulpmiddelen voor in de keuken? Vaak zijn dit machines die je niet iedere dag gebruikt, terwijl je er wel dagelijks last van hebt. Koop een mooie opbergkast en plaats deze in de keuken. Plaats alle spullen die je niet dikwijls gebruikt in de kast en sluit de deuren. Voilà: orde in de keuken, en minder irritatie iedere dag.

De opbergkast in de badkamer

Het probleem in de keuken is opgelost, maar nu de badkamer nog. Als je in de ochtend weinig tijd hebt, is het handig dat alles snel en goed verloopt. Niet dat je half slaperig op zoek moet gaan naar de tandpasta of föhn. Haasten komt je ochtendhumeur niet ten goede. En op het nippertje op tijd komen is ook niet zo prettig. Daarom is het tijd voor orde in de badkamer. Zoek alle producten uit en plaats alles in mandjes. Koop vervolgens een opbergkast in de stijl van je badkamer. Deel de kast in, bijvoorbeeld één schap voor de handdoeken. Zoek uit wat handig is voor jou. Hoe fijn is het om in de ochtend niet op zoek te hoeven, maar alles op de juiste plek te zien liggen.

De opbergkast in de hal

Als familie of vrienden op bezoek komen wil je liever niet dat ze struikelen over de troep in de hal. Koop een kleine opbergkast voor je schoenen. Dit scheelt al zoveel ruimte. En op deze manier is het prettiger binnen komen.

De opbergkast op zolder

Door de jaren heen verzamel je van alles. Babyfoto’s, rapporten, diploma’s en herinneringen aan je schoolperiode. Maar ook oude meubels en kleding. Sommige spullen hebben een emotionele waarde, deze moet je zeker bewaren. Maar er zijn vaak ook spullen die je weg wilt doen. Kijk of je iets aan een goed doel kan geven. Dit is een mooie manier om spullen weg te doen en zo worden jouw spullen hergebruikt.

Opbergkast aanschaffen

Herken je bovenstaande problemen? Schaf een opbergkast aan. Er zijn veel verschillende varianten en stijlen. Op deze manier zorg je voor meer rust in je woning!